Місто

У Житомирі презентували нову форму футбольного клубу «Полісся»

5 April 2017, 17:06

Оновлений логотип футбольного клубу «Полісся» та традиційні жовто-зелені кольори – у Житомирі 5 квітня презентували нову форму міської футбольної команди, дизайн якої розробляла італійська компанія. За словами президента клубу Руслана Павлюка, знаковим фактом є те, що іноземний виробник звернув увагу на молоду команду, яка знаходиться на шляху до професійного футболу.

«Перш за все нам приємно, що на нас звернули увагу виробники форми, спортивного інвентарю. Тобто, ми набираємо оберти в футболі, маємо вже якусь певну вагу, певні результати, і сьогодні, як наслідок, ми маємо нашого нового технічного партнера - компанію «Erreà» - компанію, яка виходить сьогодні на ринок України. І приємно, що на нову команду, на команду, яка саме зароджується, створюється і йде до професійного футболу, звернули увагу. Сьогодні ми підписали договір про співпрацю з компанією «Erreà». Вони надали в рамках першої нашої такої партнерської угоди два комплекти форми, яку ми сьогодні презентували. Я думаю, що ви прекрасно відчули і побачили, яка якість виготовлення. І футболісти вже відчувають. Плюс нам пощастило, що є якраз ті кольори, в яких традиційно грала наша команда «Полісся» - жовто-зелений. Плюс резервна форма біло-зелена. Ми задоволені підходом наших партнерів. Думаємо, що подальша співпраця надасть користь і нам, і компанії «Erreà», - розповідає президент ФК «Полісся» Руслан Павлюк.

«Високоякісна форма нового дизайну. Італійці створили комплекти для вашого клубу у ваших кольорах. В нас дійсно дуже багатий вибір форми, і ми пішли назустріч вашому клубу, тому що цей регіон нам цікавий. Нам вся Україна цікава, але почали з вас. Підписали сьогодні договір про довгу співпрацю. Сподіваємось, що все буде у нас добре, і нам форма, і власникам клубу, і президенту, і сподіваємось, що сподобається і вашому місту. Це подарунок для ФК «Полісся», - розповідає представник компанії «Erreà» Віталій Кокота.

Самі футболісти, які сьогодні вперше побачили нову форму, кажуть: дизайн та якість їм подобається, але це не головне на футбольному полі.

«Гарні враження, гарна якість форми. Побачимо, як ми будемо грати у ній. Нам потрібна ваша підтримка. Приходьте у суботу, 8 квітня, на стадіон «Колос», де відбудеться наша гра. Всіх бажаючих запрошуємо нас підтримати», - каже гравець ФК «Полісся» Богдан Самотуга.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі