Влада

Депутати зберуться на позачергову грудневу сесію Житомирської міськради

4 December 2017, 14:09

7 грудня о 9:00 год. в залі засідань міської ради відбудеться двадцять дев'ята (позачергова) сесія Житомирської міської ради.

Розпорядження «Про скликання двадцять дев'ятої (позачергової) сесії Житомирської міської ради» 4 грудня підписав міський голова Сергій Сухомлин.

Розпорядженням №1014 від 04.12.2017 на розгляд сесії міської ради виноситься 13 питань. Зокрема, депутати міської ради планують розглянути питання «Про надання згоди на придбання в комунальну власність міста об’єктів нерухомого майна», «Про створення Центрів надання соціальних послуг у форматі «Прозорий офіс» та реконструкцію адміністративних будівель для їх створення», «Про внесення змін до Комплексної програми оздоровлення та відпочинку дітей м. Житомир на 2016-2018 роки» тощо.

Житомир.info: Депутати зберуться на позачергову грудневу сесію Житомирської міськради

Житомир.info: Депутати зберуться на позачергову грудневу сесію Житомирської міськради

Як повідомляв Житомир.info, на минулій сесії Житомирської міської ради, 9 листопада 2017 року до зали приходили люди з плакатами «Сліпа влада» та «Дайте кисню». А також цього дня депутати розглянули питання звільнення Фещенка та призначення заступником мера Сергія Кондратюка.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: сессия горсовет депутаты  
Матеріали по темі