Місто

Виконком затвердив святкові заходи та проведення у Житомирі Різдвяного ярмарку зі слабоалкогольними напоями

6 December 2017, 11:44

Виконком Житомирської міської ради погодив проведення новорічних та різдвяних свят і дозволив продаж слабоалкогольних напоїв на Різдвяному ярмарку.

Таке рішення було затверджене на засідання міськвиконкому 6 грудня: «за» проголосували всі 18 присутніх членів виконкому.

Про організацію та проведення новорічних та різдвяних свят в місті Житомирі доповідала начальник управління культури Ніна Рябенко.

«Організувати та провести з 19 грудня 2017 року по 14 січня 2018 року на вулицях Михайлівській, майдані Корольова та бульварі Новому. Затвердити план заходів, які проводяться спільно з громадськими організаціями… Погодити організації «Мьюзик бразерс» проведення Різдвяного ярмарку з правом реалізації слабоалкогольних напоїв. Встановлення обладнання розпочати з 10 грудня», - повідомила Ніна Рябенко.

Член виконкому Віра Гринишина запитувала про контроль за продажем слабоалкогольних напоїв на Різдвяному ярмарку.

«Хто це буде контролювати? Де для тих, хто торгує, прописана наявність ліцензії на виїзну торгівлю і видача чеків? Я дуже прошу, щоб у вихідні дні реагувала муніципальна інспекція, бо минулого разу я не змогла їх викликати на вихідних. На кожну точку, яка реалізує алкоголь, має бути окрема ліцензія. До кого звертатися, якщо буде реалізовуватися горілка, коньяк?», - запитувала Гринишина.

Її запевнили, що всі ці питання будуть обговорювати на засіданні оргкомітету , яке відбудеться 6 грудня, а в проект рішення внесли доповнення, поклавши відповідальність за реалізацію слабоалкогольних напоїв на організаторів Різдвяного ярмарку.

Детальніше дивіться в сюжеті

Як повідомляв Житомир.info, в Житомирі з 10 грудня планують почати готуватися до новорічних та різдвяних свят.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: виконком Різдвяний ярмарок святкування фудкорт алкоголь торгівля 
Матеріали по темі