Події

Водійка Nissan виїхала на тротуар у Житомирі і збила трьох людей, 7-річна дівчинка в лікарні

8 December 2017, 12:49

8 грудня у Житомирі сталася дорожньо-транспортна пригода за участі автомобіля Nissan, що в’їхав у зупинку громадського транспорту, в результаті чого травмувалися троє людей.

Про це 8 грудня повідомив відділ комунікації поліції Житомирської області.

Дорожньо-транспортна пригода сталася близько 8.00 на вул. Короленка у м. Житомирі.

«За попередньою інформацією, 31-річна водійка автомобіля Nissan, рухаючись у напрямку майдану Короленка, не впоралась з керуванням транспортним засобом та виїхала на тротуар, здійснивши наїзд на трьох пішоходів, які знаходились на зупинці громадського транспорту. У результаті травми отримали 7-річна дівчинка, її 64-річний дідусь та 24-річний чоловік. Дитину доставлено до лікувального закладу, іншим надано необхідну медичну допомогу без госпіталізації», - інформує поліція.

За даними відділу комунікації, триває з’ясування всіх обставин події, яка має ознаки правопорушення, передбаченого ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Поліцейські застерігають водіїв: на дорогах Житомира та області ожеледь, водіям та пішоходам слід бути максимально обережними.

Як повідомляв Житомир.info, 6 грудня у Новограді-Волинському мікроавтобус збив школяра, а 7 грудня у ДТП під Житомиром загинула громадянка Аргентини.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: поліція дтп нісан зупинка  
Матеріали по темі