Місто

Вихідними у Житомирі йтиме сніг, на дорогах обіцяють ожеледицю

8 December 2017, 16:23

У Житомирі та області вихідними сніжитиме, у неділю – на дорогах ожеледиця.

Про це 8 грудня Житомир.info розповіли в обласному центрі з гідрометеорології.

«9 грудня у Житомирі та області буде хмарно з проясненнями. Вночі без істотних опадів, вдень місцями по області невеликий дощ з мокрим снігом. Вітер південно-східний 5-10 м/с. Температура повітря по області вночі +2…-3, вдень +2…+6. У Житомирі вночі +1…-1, вдень +5…+7. У неділю, 10 грудня, хмарно, вночі мокрий сніг, місцями налипання мокрого снігу. Вдень сніг, на дорогах ожеледиця, вітер північно-західний 7-12 м/с. Температура протягом доби від -3…+2. У понеділок, 11 грудня, буде хмарно з проясненням, вночі без істотних опадів. Вдень місцями невеликий мокрий сніг, вітер південний 5-10 м/с. Температура вночі -2…-7, вдень від -1..+4», - розповіли синоптики.

У службі автомобільних доріг у Житомирській області водіїв попереджають про сильний вітер та сніг.

«Шановні водії, не варто втрачати пильність, навіть коли за вікном сонячно та відсутні опади. Адже вже в неділю на території Житомирщини буде сніжити, посилиться вітер та температура повітря знизиться до нижче нуля. Саме тому служба автомобільних доріг наголошує на неухильному дотриманні Правил дорожнього руху, варто відмовитися й від ризикованих маневрувань. Під час руху обирайте швидкість руху відповідно до ситуації на дорозі. Шановні водії, хто ще не встиг замінити шини на зимові – не зволікайте, адже це забезпечить вам безпечне і збалансоване керування в негоду!», - наголошують у службі автодоріг.

Як повідомляв Житомир.info, 4 грудня на 92 км траси Київ-Чоп у Житомирській області сталося кілька аварій через слизьку дорогу.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: синоптик погода сніг вихідні  
Матеріали по темі