Події

У Житомирській області Pеugeot з’їхав у кювет та перекинувся: троє потерпілих

25 December 2017, 11:48

24 грудня о 18:20 до служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що необхідна допомога рятувальників у дорожньо-транспортній пригоді, що трапилася в Новоград-Волинському районі.

Про це інформує прес-служба ДСНС у Житомирській області.

«З’ясувалося, що на прилеглій дорозі поблизу села Майстрів легковий автомобіль Pеugeot Partner з’їхав у кювет та перевернувся на бік. В транспортному засобі перебувало троє людей. До прибуття бійців ДСНС водію та одному пасажиру, який отримав незначні травми, допомогли вибратися з автівки очевидці події. Від удару ще один пасажир опинився затиснутими на задньому сидінні пошкодженими металевими конструкціями транспортного засобу. За допомогою спеціального обладнання бійці ДСНС деблокували травмованого та передали лікарям. Постраждалого з травмами різного ступеню госпіталізовано до Новоград-Волинської центральної районної лікарні», - йдеться у повідомленні.

Як повідомляв Житомир.info, 23 грудня на вулиці Фізкультурній у Житомирі (напрямок Вільський Шлях) Volkswagen в’їхав у стовп, а Hyundai – у дерево на Покровській.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДСНС рятувальники пежо кювет  
Матеріали по темі