Події

У Богунському суді Житомира відбулося підготовче засідання щодо обвинувачення власниці «Волни», яка вдарила неповнолітнього

22 December 2017, 17:31

22 грудня у Богунському районному суді Житомира відбулося підготовче судове засідання з обвинувачення власниці готельно-оздоровчого комплексу «Волна» Євгенії Волинець у тому, що вона вдарила підлітка. Євгенію Волинець звинувачують за ч.1 ст.126.

На підготовче засідання з’явилися як обвинувачена, так і сторона потерпілих та прокурор. Під час розгляду справи, законний представник потерпілого заявила, що хоче, аби людина, яка вчинила правопорушення, відповідала за свої вчинки.

«Постраждала дитина. Ми не маємо на меті збагатитися. Ми просто хочемо, аби людина відповідала за свої вчинки перед законом України», - сказала на суді мама хлопчика, якого вдарила Євгенія Волинець.

Обвинувачена ж сторона згодна на примирення.

«Ми згодні на примирення та не заперечуємо, аби на наступне засідання викликали свідків по справі», - сказала власниця «Волни».

Після перерви суддя призначила справу досудового розгляду на 28 грудня 2017 року.

Адвокат потерпілої сторони Сергій Хоменко впевнений, що обвинувачена, має в першу чергу, вибачитися перед потерпілим.

«Ми почули їх пропозицію щодо примирення. У будь-якому випадку, обвинувачена, на мою думку, має вибачитися перед потерпілим. Хочу наголосити, що дана справа не має на меті заробити на обвинуваченій якихось коштів. Також мій клієнт надав дозвіл зустрітись і вислухати пропозицію обвинуваченої та її захисника», - сказав адвокат потерпілої сторони Сергій Хоменко.

Як повідомляв Житомир.info, справу щодо власниці житомирської «Волни» Євгенії Волинець, яка вдарила підлітка 27 липня 2017 року на очах у однолітків, передали до прокуратури.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Наталія Волинець Волна побиття дитини кримінал 
Матеріали по темі