Влада

Житомирська облрада затвердила програму щодо ремонту доріг у наступному році

21 December 2017, 11:28

Житомирська облрада затвердила програму розвитку дорожньої інфраструктури і фінансування робіт, пов’язаних із будівництвом, реконструкцією, ремонтом та утриманням автомобільних доріг місцевого значення в Житомирській області на 2018 рік.

Таке рішення було прийняте на черговій сесії облради 21 грудня.

«Питання, яке ми сьогодні розглядаємо, болюче для кожного жителя і для кожного водія в нашій області. І сьогодні держава не передає дороги в обласну власність, а передає в управління облдержадміністрації. Облавтодор знаходиться в плачевному стані, свідомо чи несвідомо колишні начальники Служби автодоріг області створили таку ситуацію, що 5 місяців люди не отримують заробітну плату, люди звільняються. З передачею доріг ця служба не передається, вона залишається державі. Голова облдержадміністрації озвучив позицію, що голови всіх райдержадміністрацій, всіх ОТГ будуть брати участь в ремонті доріг. Всім нам хватить роботи, щоб ту ситуацію, яка зараз є, виправляти», - сказав голова обласної ради Володимир Ширма.

За проголосували 56 з 58 присутніх депутатів (всього в облраді 64 депутати).

Нагадаємо, голова ОДА Ігор Гундич не задоволений якістю розчищення доріг від снігу і доручив відповідальним особам звітувати про це телефоном з виїздом на місце.

Як повідомляв Житомир.info, в листопаді 2017 року голова ОДА Ігор Гундич затвердив склад комісії, яка проводитиме децентралізацію управління автомобільними дорогами загального користування місцевого значення. Для забезпечення сталого функціонування автомобільних доріг загального користування місцевого значення у межах Житомирської області роботи з їх утримання до 1 квітня виконуватиме Служба автодоріг.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: сесія Житомирської облради дорожня інфраструктура депутати 
Матеріали по темі