Події

Жителька Житомирської області заснула в будинку сусідів і мало не загинула на пожежі

5 January 2018, 12:37

З пожежі, яка 4 січня спопелила будинок в селі Гошів Житомирської області, ледве врятували сплячу жінку.

Про це Житомир.info повідомила прес-служба управління ДСНС у Житомирській області.

«4 січня о 22:40 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу у приватному дерев’яному житловому будинку в с. Гошів Овруцького району. Про це рятувальників сповістила власниця оселі, яка відчула їдкий запах диму в оселі. Усередині помешкання спостерігалося сильне задимлення. Через пізній виклик рятувальників одна з кімнат уже вигоріла, ще дві продовжували горіти. Власниця оселі разом з чоловіком змогли самостійно залишити дім. Вони сповістили бійців ДСНС про те, що всередині ще знаходиться їхня сусідка. Вогнеборці увійшли у палаючу оселю, знайшли на ліжку та винесли на свіже повітря 44-річну жінку, яка на той момент спала», - інформують рятувальники.

Обох жінок шпиталізували до лікарні у різних станах важкості. Чоловік власниці від допомоги медиків відмовився.

За даними УДСНС, ліквідували пожежу лише на початку 5-ї ранку.

«Тривалий час вогнеборці розбирали пошкоджені полум’ям конструкції та проливати їх водою, щоб запобігти повторному загорянню. Загалом вогонь знищив дві житлові кімнати речі домашнього вжитку ще в одній. Попередньо встановлено, що причиною пожежі стало коротке замкнення в електромережі», - повідомляє сайт рятувальників.

За даними управління цивільного захисту населення Житомирської облдержадміністрації, подругу власниці будинку 1973 року народження госпіталізували до реанімаційного відділення з опіками 2 ступеню. В Овруцькій РДА управлінню ЦЗ повідомили, що ймовірною причиною займання може бути несправність пічного опалення.

Як повідомляв Житомир.info, у новорічну ніч під час пожежі в селі Житомирської області загинув чоловік, а через день на Соколовському масиві під Житомиром горів будинок.

Фото УДСНС:

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: пожежа жертва опік реанімація дснс  
Матеріали по темі