Події

​За розбійне пограбування чоловіка на вокзалі у Коростені двом братам загрожує від 7 років тюрми

10 January 2018, 13:16

Побили, обікрали і залишили непритомного чоловіка – поліція розслідує пограбування, яке сталося на залізничному вокзалі у Коростені.

Про це у коментарі Житомир.info розповіла речниця ГУНП у Житомирській області Алла Ващенко 10 січня.

«До відділу поліції звернувся 40-річний заявник, який розповів, що на нього був вчинений розбійний напад на залізничному вокзалі міста Коростень. Він 6 січня ввечері повертався з Києва до Олевська і в Коростені у нього була 3-годинна перерва між потягами. Тому на вокзалі він зайшов до кафе, де пробув якийсь час, а після того дрімав у залі очікування. Як згодом з’ясували поліцейські, під час того, як чоловік заснув, у нього один з молодиків, які неподалік відпочивали в компанії, зумів викрасти з кишені гроші. Згодом вони потратили ці гроші, але чоловік залишався у залі очікування і вирішили знову повернутися до нього. Після словесної перепалки вони вийшли з чоловіком з приміщення вокзалу і неподалік вокзалу двоє з цієї компанії нанесли заявнику тілесні ушкодження, а також викрали у нього гроші, мобільний телефон та особисті документи», - розповіла Алла Ващенко.

Вона також додала, що випадкові свідки викликали непритомному чоловіку «швидку».

«На щастя, травми виявилися не загрозливими для життя. На даний час він перебуває у нормальному стані, не госпіталізований, поліцейські оперативно встановили його нападників. Це двоє братів, жителі міста Коростеня, один з них навіть не повнолітній», - сказала Алла Ващенко.

Цю подію було попередньо кваліфіковано як розбійний напад (ч. 2 ст. 187 ККУ). Санкція статті передбачає покарання від 7 до 10 років позбавлення волі.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ГУНП поліція Ващенко розбійний напад Коростень 
Матеріали по темі