Місто

Житомирські комунальники взимку латають дороги «холодним асфальтом» і закликають містян долучатися

15 January 2018, 14:40

Морози та перепади температур негативно впливають на стан дорожнього покриття, що приводить до утворення глибоких та аварійних ям. Взимку житомирські комунальники для латання доріг застосують технологію «ремонту холодними сумішами».

Про це 15 січня повідомляє прес-служба міської ради.

«"Асфальтний сезон" давно закінчився, але ми не збираємося чекати до весни! У зв’язку з неможливістю роботи із "гарячим асфальтом", ми вирішили застосувати технологію" ремонту холодними сумішами". Цей метод, вже давно використовується не тільки в світі, але й в Україні. Він дозволяє виконувати роботи з ремонту глибоких ям у зимовий період, навіть при низьких температурах до -20 °C»,- цитує прес-служба директора КП «Управління автомобільних шляхів» Сергія Янушевича.

Також він зазначив, що підприємство за власні кошти вже закупило пробну партію так званого «холодного асфальту». Сьогодні, було проведено теоретичне і практичне заняття із бригадою робітників, де відпрацювали методику підготовки основи, укладання та ущільнення суміші.

«Від завтра мобільна бригада почне виконувати роботи з ліквідації глибоких ям на вулицях міста. Нами вже створена електронна мапа аварійних ям, які ускладнюють рух вулицями, та створюють аварійні ситуації», - наголосивСергій Янушевич.

Житомирян закликають долучитися до ремонту:

1. Сфотографувати яму, з прив’язкою до місцевості;

2. Відправити фото повідомленням через соціальну мережу Facebook на сторінці КП УАШ;

3. Написати точну адресу, або координати геолокації.

Працівники КП «УАШ» обіцяють оперативно реагуватимуть на звернення містян.








Фото з сайту міської ради

Як повідомляв Житомир.info, в грудні директор КП «УАШ» пояснював, чому у центрі Житомира в дощ асфальтують дорогу.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: дорога ремонт УАШ Янушевич  
Матеріали по темі