Місто

​У Житомирі на прибирання снігу вигнали всю техніку КП «УАШ»

17 January 2018, 10:10

17 січня комунальне підприємство «Управління автомобільних шляхів» на усунення наслідків нічного снігопаду у Житомирі вигнало на маршрут усю техніку, яка є на балансі КП.

Про це у коментарі Житомир.info повідомив очільник комунального підприємства Сергій Янушевич.

«Вся техніка, що в нас є, працює. Зараз 5 одиниць великої техніки, МАЗи ці наші, 3 піскотруси працює, 3 бочки вже вийшли, 2 трактори працюють. На Михайлівській техніка зараз прибирає сніг. Зараз одна одиниця піде розчищати тротуари. Плюс пішли хлопці в ручну розсипати пісок по тротуарах, по зупинках на центральних вулицях. Я об’їхав мости і підйоми по місту – все посипано. Принаймні скарг не було. Ніхто не повідомляв, не дзвонив, що десь колапс. Працюємо», – зазначив Янушевич.

За інформацією прес-служби Житомирської ОДА, у зв’язку з погіршенням погодних умов та снігопадом 17 січня на дорогах Житомирщини державного та місцевого значення працює 71 одиниця техніки.

«На автошляхах області в оперативному режимі працює 71 одиниця техніки. З них на дорогах державного значення – 65 одиниць. На Житомирщині проїзд автошляхами забезпечено в повному обсязі», – уточнюють в ОДА.

Як повідомляв Житомир.info, жителів Житомирської області попереджають про потужні снігопади з 16 по 20 січня.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: КП УАШ прибирання снігу снігопад 
Матеріали по темі