Місто

У комплексі «Кавунові дачі» вдруге відсвяткували Водохреще

20 January 2018, 11:02

З молитви та освячення річки починається святкування Водохреща на Кавунових дачах. Далі гості комплексу поспішають зануритися у крижану воду. Від емоцій перехоплює дух.

Пірнають у річку всі - і дорослі, і діти.

Після купання гості можуть зігрітися у лазні і переодягнутися у теплому приміщенні. Для багатьох вже стало традицією відзначати Водохреще у комплексі «Кавунові дачі».

«Другий рік поспіль. Дуже подобається організація, що є, де зігрітися. І частують, і чаєм напувають. Раніше ходив у гідропарк, але там якось все примітивно. Тут набагато краще», - розповідає Максим Вітюк.

Для своїх гостей організатори приготували чай, глінтвейн і ситні частування.

«Старалися. Все для них. Все свіже, все домашнє. Сальце, зелень», - розповідає Олена Остапчук.

«В цей день святого дійства готуємо уху, готуємо куліш. Щоб люди після купання могли скуштувати смачне. З риби юшка. Куліш - козацька страва, все дуже смачно, все дуже добре. Приходьте до нас у гості», - розповідає Сергій Войтенко.

Організатори розповідають, вони ретельно готувалися до цього свята, щоб кожен гість міг відчути турботу.

«З кожним роком все більше і більше наших гостей приїжджає до нас. Ми дуже раді цьому. Сьогодні ми для всіх наших гостей підготували, топили ще з ночі баню, щоб всім було тепло переодягнутися, зігрітися.Раді всіх бачити в цей зимовий день святковий. Ні тільки літом, а й сьогодні», - зазначила заступник директора КП «Готельний комплекс "Україна"» Юлія Куніцька.

«Хороша організація, приємно. Найосновніше, коли ти виходиш, щоб кінцівки були у теплі. Ми купаємося вже всьоме всією родиною, для нас це велике свято. Головне - пірнати з сірою у своє здоров’я і впродовж року навіть нежить не турбує», - розповів Євген Герасимчук.

Відсвяткувавши Водохреще на Кавунових дачах, відвідувачі обіцяють повернутися сюди навесні, щоб насолодитися відпочинком у мальовничому місці.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Водохреще Кавунові дачі  
Матеріали по темі