Місто

Організатори Різдвяного ярмарку знову звернулися до поліції: невідомі розбили ще одну льодову скульптуру

20 January 2018, 12:31

Вранці 20 січня на Михайлівській у Житомирі містяни побачили ще одну розбиту льодову фігуру. Цього разу вандали пошкодили двійку в цифрах нового року «2018».

Організатор проекту «Різдвяний ярмарок» Олександр Рєвнівцев звернувся до поліції із заявою, копія якої є у розпорядження Житомир.info.

«20.01.2018 року була пошкоджена крижана фігура «2018», що знаходилася на вулиці Михайлівській, 3. Орієнтовна вартість фігури складає 12 тисяч грн. Фігура була пошкоджена невідомими в ніч з 19 на 20 січня. Прошу прийняти міри з встановлення осіб, причетних до цього правопорушення», - йдеться у заяві.

Нагадаємо, 10 січня організатори Різдвяного ярмарку звернулися до поліції із заявою щодо пошкодження льодової скульптури оленя невідомою особою. Перед Водохрещам на Михайлівській демонтували фігуру янгола, а 19 січня прибирали залишки крижаного Миколая, якого, вочевидь, розбили вночі.

Як повідомляв Житомир.info, 6 крижаних скульптур встановили у Житомирі 8 січня: льодяного святого Миколая, янгола, оленя, собаку, логотип Житомира та число 2018 розмістили вздовж вулиці Михайлівської. За годину до офіційного відкриття льодяних скульптур крижаному оленю відбили голову.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Різдвяний ярмарок льодова фігура крижана скульптура  
Матеріали по темі