Місто

На Михайлівській у Житомирі розбили останню льодову скульптуру

26 January 2018, 09:10

У Житомирі в ніч з 25 на 26 січня невідомі розбили останню льодову скульптуру, літеру «Ж», яка була встановлена під час Різдвяного ярмарку.

Організатор проекту «Різдвяний ярмарок» Олександр Рєвнівцев у коментарі Житомир.info сказав, що знову звертатиметься до поліції.

«Звичайно, знову будемо звертатися із заявою до поліції. Там якраз під міською радою є камери відеоспостереження. Щодо попередніх розбитих льодових скульптур – то від поліції відповіді немає», - сказав Олександр Рєвнівцев.

Нагадаємо, вранці 20 січня на Михайлівській у Житомирі містяни побачили розбиту льодову фігуру. Цього разу вандали пошкодили двійку в цифрах нового року «2018». 10 січня організатори Різдвяного ярмарку звернулися до поліції із заявою щодо пошкодження льодової скульптури оленя невідомою особою. Перед Водохрещам на Михайлівській демонтували фігуру янгола, а 19 січня прибирали залишки крижаного Миколая, якого, вочевидь, розбили вночі.



А так скульптура виглядала 25 січня ввечері. Фото Лариси Бекети:



Як повідомляв Житомир.info, 6 крижаних скульптур встановили у Житомирі 8 січня: льодяного святого Миколая, янгола, оленя, собаку, логотип Житомира та число 2018 розмістили вздовж вулиці Михайлівської. За годину до офіційного відкриття льодяних скульптур крижаному оленю відбили голову.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Рєвнівцев Михайлівська скульптура  
Матеріали по темі