Події

У Житомирському районі 64-річний господар штрикнув ножем у живіт «квартиранта»

29 January 2018, 13:18

28 січня до Житомирського відділення поліції надійшло повідомлення про смерть 60-річного чоловіка в одному із сіл району. Як виявилося згодом, позбавив його життя господар будинку, в якого загиблий певний час проживав і разом з яким зловживав спритним. Усі обставини з’ясовуються у ході розпочатого досудового розслідування.

Про це повідомляє прес-служба ГУНП у Житомирській області.

«Про те, що в одному з будинків у с. Станишівці помер 60-річний чоловік, поліції стало відомо від медиків. «Швидку» викликав 64-річний господар оселі, сказавши, що його товаришеві чомусь стало зле. На місце події виїхали працівники слідчо-оперативної групи. Під час огляду тіла загиблого було виявлено ножове поранення живота. Господар знизував плечима, однак навколишня обстановка красномовно вказувала на обставини, що передували злочину», - йдуться у повідомленні.

«Загиблий мешкав у цьому будинку уже кілька років. До того часу він не мав постійного місця проживання. І господар оселі, і його «квартирант» – раніше притягувалися до кримінальної відповідальності, обидва ніде не працювали, зловживали спиртним», - розповів начальник Житомирського відділення поліції Сергій Крошко.

Відтак під час спілкування з господарем поліцейські з’ясували, що той міг бути причетний до смерті загиблого. Фатальним виявився конфлікт на ґрунті чергового застілля, останнім аргументом в якому для одного з опонентів став ніж.

«Винуватця було затримано у порядку ст. 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) Кримінального процесуального кодексу України. За фактом умисного вбивства (ч.1 ст.115 ККУ) відкрито кримінальне провадження. За чинним законодавством за позбавлення життя іншої людини чоловікові може загрожувати від 7 до 15 років позбавлення волі», - повідомили у поліції.

Як повідомляв Житомир.info, 15 січня, близько 22-ї години, на Грушевського у Житомирі під час сварки чоловік ножем вдарив дружину в спину.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: поліція Станишівка вбивство  
Матеріали по темі