Місто

19-річну житомирську студентку, яку жорстоко побив одноліток, переводять з реанімації до нейрохірургії

29 January 2018, 17:25

Третьокурсницю Житомирського держуніверситету ім. І. Франка Вікторію Шилюк, яка постраждала від рук випадкового перехожого, переводять з реанімації до відділу нейрохірургії.

Про це у фейсбук 29 січня написав в. о. ректора ЖДУ Андрій Шевчук.

«Гарні новини. Тільки що з Володимир Чумак відвідали лікарню, де мали розмову з мамою Вікторії Шилюк. Дівчина все чує, самостійно сідає і пробує їсти. Найбільша проблема що вона не говорить і заради цього працюють лікарі. Завтра її переводять з реанімації до відділу нейрохірургії. Сьогодні телефонував до слідчого, який веде справу. Підозрюваний заарештований і знаходиться у слідчому ізоляторі», - написав в. о. ректора.

У коментарі Житомир.info Андрій Шевчук розповів, що університет з першого дня допомагає дівчині – не лише коштами, а й увагою.

«До неї щодня приходять одногрупники, підтримують морально. Біля дівчини постійно знаходиться мама. Збирали кошти – і студенти, і університет загалом. Будемо й надалі підтримувати Вікторію, аж до дня її видужання», - запевнив в. о. ректора.

Як повідомляв Житомир.info, 4 січня 2018 року в районі Вільського Шляху жорстоко побили 19-річну житомирську студентку Вікторію Шилюк. 23 січня поліція відкрила кримінальне провадження за фактом побиття дівчини.

Деталі затримання підозрюваного у жорстокому побитті і пограбуванні 19-річної житомирської студентки Вікторії Шилюк, розповіли під час брифінгу за участю начальника ГУНП Вячеслава Печененка, начальника управління карного розшуку ГУНП Віктора Бугири та начальника Житомирського ВП Михайла Сороки.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: побиття вікторія шилюк студентка ЖДУ  
Матеріали по темі