Події

​У Житомирській області травмувалися водії ВАЗів: один в’їхав у паркан, другий – в дерево

2 February 2018, 13:19

У Новоград-Волинському районі Житомирської області ВАЗ врізався в дерево після зіткнення з КамАЗом, а в Любарському районі «дев’ятка» з’їхала з дороги і врізалася в паркан.

Про це 2 лютого повідомили в ГУНП та УДСНС Житомирської області.

ДТП з деревом трапилася 1 лютого близько 18.00 поблизу села Городниця Новоград-Волинського району.

За даними відділу комунікації поліції, водій автомобіля ВАЗ-2104, 50-річний місцевий житель, не впорався з керуванням та здійснив зіткнення з причепом автомобіля КамАЗ, що рухався у зустрічному напрямку. Від зіткнення ВАЗ з’їхав у кювет та в’їхав у дерево. Травмованого водія забрала «швидка».

Управління ДСНС в області повідомляє про деблокування водія автомобіля ВАЗ 2109.

«2 лютого о 02:50 до Служби порятунку надійшло повідомлення, що на 82 км автодороги Житомир – Чернівці (с. Старий Любар Любарського району) сталася дорожньо-транспортна пригода і водієві необхідна допомога. З’ясувалося, що легковий автомобіль ВАЗ 2109 з’їхав з дороги та здійснив зіткнення з металопрофільною брамою приватного сектору. Внаслідок чого 32-річний водій опинився заблокованим у понівеченій автівці», - інформує УДСНС.

За допомогою бензорізу рятувальники зрізали та відкрили люк на даху легковика, через який і вилучили чоловіка. Він був при свідомості та міг самостійно пересуватися. Медики швидкої госпіталізували водія до лікувального закладу.

Як повідомляв Житомир.info, днями у ДТП під Житомиром загинув закарпатський священик, а пасажири BMW, що врізався у відбійник на трасі Київ-Чоп у Житомирській області, втікали від патрульних.

Житомир.info
Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: дтп аварія паркан ВАЗ  
Матеріали по темі