Влада

Житомирська ОДА передала комунальному підприємству 15,5 га землі під Коростишевом для утилізації відходів

5 February 2018, 10:46

Комунальному підприємству «Еко-сервіс» передали у постійне користування 15,5 га землі в Коростишівському районі.

Відповідне розпорядження голова Житомирської облдержадміністрації Ігор Гундич підписав 30 січня.

«Передати комунальному підприємству «Еко-Сервіс» у постійне користування земельну ділянку кадастровий номер 1822587000:04:000:0041 площею 15,5000 га, що розташована на території Стрижівської сільської ради Коростишівського району для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості з метою будівництва об’єкта, що фінансуватиметься за державний кошт», - зазначається у документі, опублікованому на сайті облради.


Нагадаємо, на сесії обласної ради 21 грудня минулого року депутати погодили виділення з обласного екологічного фонду 5,5 млн грн на розробку проекту та забезпечення екологічно безпечного збирання, перевезення, зберігання, оброблення, утилізації, видалення і знешкодження промислових відходів від діяльності гірничих та каменеобробних підприємств Житомирської області. Полігоном для утилізації відходів каменеобробки займатиметься КК «Еко-сірвіс».


Скрін з протоколу сесії облради від 21.12.2017

Як повідомляв Житомир.info, депутати обласної ради на сесії 25 травня 2017 року прийняли рішення про створення двох комунальних підприємств - «Надра Житомирщини» та «Еко-сервіс». КП «Еко-сервіс» буде займатися утилізацією пульпи та твердих відходів від каменеобробки.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: земля ОДА "Еко-сервіс" каменеобробка відходи Коростишівський район  
Матеріали по темі