Події

Поблизу Києва господар будинку двічі вистрілив у «домушника» з Житомирської області та викликав лікарів

5 February 2018, 15:02

Уночі хлопець, житель Житомирської області, незаконно проник на одне з подвір’їв села Гореничі, Києво-Святошинського району. У цей час його помітив господар. Захищаючи свою сім'ю, будинок та майно, чоловік змушений був стріляти.

Про це інформує прес-служба ГУНП у Київській області

«Близько 23.43 на пульт поліції охорони Київської області надійшов сигнал – спрацювала тривожна кнопка в одному з охоронюваних будинків села Гореничі. За лічені хвилини наряд поліції охорони прибув за адресою. Як з’ясувалось, невідомий чоловік незаконно проник на подвір’я, а з підсобного приміщення намагався зайти до будинку. Господар не розгубився: прихопив пристрій для відстрілу гумовими кулями і двічі вистрілив у нижні кінцівки непроханому нічному гостю. Дружина у цей час натисла тривожну кнопку. Потім 53-річний власник помешкання зателефонував на «102» та викликав швидку медичну допомогу», - йдеться у повідомленні.

Зловмисником виявився 23-річний житель Житомирщини. Медики надали допомогу хлопцю на місці події і його життю нічого не загрожує.

«Травматичний пістолет з дозвільними документами вилучений у якості речового доказу. Працівники Києво-Святошинського відділу поліції встановлюють усі обставини кримінального правопорушення», - зазначили правоохоронці.

Як повідомляв Житомир.info, увечері 13 січня 2018 року правоохоронці затримали «домушника» у будинку житомирянина, якого вже раніше обкрадали.

Житомир.info
Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: домушник поліція Київська область  
Матеріали по темі