Місто

У Житомирі жителі Черняхівського району пікетують управління Держгеокадастру через приватизацію ДП «Україна»

6 February 2018, 11:16

6 лютого понад 60 людей приїхали з райцентру Черняхів та сусідніх сіл пікетувати головне управління Держгеокадастру в Житомирській області.

Люди кажуть, що Держгеокадастр ігнорує їхні звернення і зриває процес приватизації ДП «Україна».

«Вимагаємо розібратися особисто у вказаній ситуації. Не допустити затягування та зриву процесу приватизації Державного підприємства «Україна» та усунути штучні перешкоди, які нам ставлять відповідальні працівники головного управління Держгеокадастру в Житомирській області», - зазначається у вимозі представників трудового колективу ДП «Україна».

Детальніше дивіться згодом у сюжеті



«Види діяльності: змішане сільське господарство; вирощування зерняткових і кісточкових фруктів; розведення великої рогатої худоби молочних порід; виробництво м'ясних продуктів, роздрібна торгівля. Кількість персоналу - 60 чоловік, з яких виробничого – 50 чоловік, адміністративного – 10 чоловік. Загальна площа приміщень становить 47607,3 м2. У постійному користуванніперебуває земельна ділянка загальною площею 4913,6 га. Виробнича потужність підприємства: виробництво кормів - 200 т на добу, сушка та очищення зернових - 200 т на добу», - така інформація про об’єкт приватизації опублікована на сайті Фонду держмайна України.

Скрін з сайту ФДМУ

Як повідомляв Житомир.info, в травні 2015 року Кабмін затвердив перелік об’єктів державної власності, що підлягають приватизації у 2015 році, зокрема - державне підприємство «Україна», яке колись було навчально-дослідним господарством Житомирського національного агроекологічного університету. Фонд державного майна наказом від 1 березня 2017 року затвердив перелік великих об‘єктів, які підлягають підготовці до продажу в 2017 році, серед яких було й ДП «Україна».

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Держгеокадастр Черняхів приватизація пікет акція 
Матеріали по темі