Місто

​У День закоханих житомирський РАЦС прийматиме заяви та реєструватиме шлюби до опівночі

7 February 2018, 10:21

У День закоханих, 14 лютого, Житомирський міський відділ державної реєстрації актів цивільного стану прийматиме заяви та реєструватиме шлюби з восьмої ранку до опівночі. Акцію, приурочену до Дня святого Валентина назвали «Кохання поза часом».

Про це інформують у прес-службі Головного управління юстиції в Житомирській області 7 лютого.

«Якщо хтось планує освідчитися коханій людині саме у День Святого Валентина, то, отримавши згоду другої половинки, може зробити їй сюрприз, запропонувавши подати заяву про державну реєстрацію шлюбу цього ж дня навіть у позаробочі години. Житомирський міський відділ державної реєстрації актів цивільного стану працюватиме у день усіх закоханих з восьмої години ранку до опівночі і не тільки прийматиме заяви на одруження, а й зареєструє шлюб, якщо він призначений на цей день. Крім того, на наречених, які будуть одружуватися 14 лютого, чекають ще й приємні сюрпризи від Житомирської юстиції», – йдеться у повідомленні.

На свято кохання, романтики та краси їх запрошують за адресою: м. Житомир, майдан Соборний,1.

Якщо ж закохані пари бажають у Валентинів день і подати заяву, і одружитися, вони можуть скористатися послугою «Шлюб за добу». Для цього необхідно звернутися до КП «Центр державної реєстрації», що знаходиться за адресою: вул. Мала Бердичівська, 16-а.

Нагадаємо, торік у Житомирі та області побільшало одружень і поменшало розлучень.

Як повідомляв Житомир.info, взяти шлюб у день «щасливої сімки» у житомирському РАЦСі захотіли близько 40 пар, у тому числі й закохані з Києва.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: шлюб День святого Валентина шлюб за добу весілля одруження 
Матеріали по темі