Події

У трьох райцентрах Житомирської області поліцейські обшукали гральні заклади та вилучили понад 100 одиниць техніки

12 February 2018, 10:38

10 лютого працівники управління захисту економіки в області ДЗЕ Нацполіції спільно зі слідчим управлінням ГУНП Житомирщини під процесуальним керівництвом прокуратури області у трьох райцентрах регіону провели санкціоновані обшуки у місцях функціонування так званих державних лотерей. У результаті через виявлені порушення в організації діяльності таких закладів вилучено понад сотні одиниць техніки та інші докази протиправної діяльності ділків.

Про це інформує прес-служба головного управління Нацполіції у Житомирській області.

«Загалом у рамках розпочатого кримінального провадження за ст. 203-2 (Зайняття гральним бізнесом) ККУ було проведено 8 обшуків за відповідними ухвалами судів. У закладах було виявлено ознаки ведення підпільних азартних ігор, а відтак вилучено 118 системних блоків та інші комплектуючі комп’ютерної техніки. Також поліцейські знайшли записи чорнової бухгалтерії та близько 2 тисяч гривень, що долучені до матеріалів кримінального провадження як докази протиправної діяльності організаторів азартних ігор. Особи останніх правоохоронці встановлюють у рамках подальших слідчо-розшукових заходів. Відповідно до українського законодавства подібні протиправні дії караються значними штрафами», - йдеться у повідомленні.

Як повідомляв Житомир.info, на сесії міської ради, 18 грудня 2017 року, житомирські депутати обговорювали обговорювала роботу «лотерейних» гральних закладів у місті.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: поліція лотерея обшуки  
Матеріали по темі