Події

​Чоловіка, якого затримали за підозрою у зґвалтуванні двох дітей у Житомирській області, взяли під варту, – Печененко

12 February 2018, 13:42

Чоловіка, якого 9 лютого затримали правоохоронці у Коростенському районі за підозрою у нарузі над двома дітьми, взяли під варту.

Про це на своїй сторінці у Facebook написав очільник ГУНП у Житомирській області Вячеслав Печененко 12 лютого.

«Нині 30-річний чоловік перебуває під вартою, йому загрожує до 15 років позбавлення волі», – зазначив Печененко.

Також головний поліцейський області прозвітував про роботу за минулий тиждень. З 5 по 12 лютого в Житомирській області сталося 4 умисних вбивства та ще 8 фактів нанесення тяжких тілесних ушкоджень, у тому числі з фатальними наслідками.

«8 лютого у с. Ворсівці Малинського району під час розпиття спиртного стався раптовий конфлікт між двома місцевими жителями. У результаті 38-річний чоловік наніс ножові поранення 41-річному опоненту, від яких той помер на місці. Практично один в один ситуація повторилася 11 лютого у с. Базар Народицького району. Лікарняною палатою закінчився конфлікт 8 лютого між братами для одного з них у Коростишівському районі.
7 лютого у Новограді-Волинському зафіксовано смерть 55-річного чоловіка через отримані тілесні ушкодження, а 9 лютого – 28-річного жителя с. Степка в Андрушівському районі.
Житель Попільнянського району у ході конфлікту після спільного вживання спиртного завдав дружині тілесні ушкодження у вигляді відкритої черепно-мозкової травми. За медичною допомогою 42-річна жінка звернулась лише через 10 днів після події, однак було уже занадто пізно. Врятувати її життя не вдалося. Чоловікові загрожує від 7 до 10 років позбавлення волі. Увечері 7 лютого конфлікт, що закінчився травмуванням 55-річного житомирянина, стався просто у маршрутці, а 11 лютого на одній з вулиць обласного центру ножове поранення отримав 62-річний чоловік. За всіма фактами розпочаті кримінальні провадження і поліція розбирається в обставинах злочинів», – написав Печененко.


Як повідомляв Житомир.info, 10 лютого правоохоронці провели санкціоновані обшуки у трьох райцентрах регіону в місцях функціонування так званих державних лотерей.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Печененко поліція 
Матеріали по темі