Місто

Членам Житомирського виконкому розповіли про новий будинок сімейного типу, а мер запросив усіх на суботник

15 February 2018, 12:21

Під час засідання виконкому Житомирський міський голова запросив членів виконавчого комітету зібратись на суботник, щоб допомогти прибрати територію біля нового будинку патрульної поліцейської Світлани Зіляк, яка самотужки виховує 9 дітей.

Перед початком засідання керуюча справами міської ради Ольга Пашко розповіла, що вранці, 15 лютого, родина отримала нову оселю, і це перший з двох будинків сімейного типу, які придбані та облаштовуються за кошти бюджету.

«Ви знаєте, що за бюджетні кошти було придбано два будинки сімейного типу і дві квартири для дітей, які за статусом - сироти. Міська рада виділила на облаштування будинків сімейного типу 250 тисяч гривень. Сьогодні о 9-й годині ранку ми відкрили один будинок сімейного типу, в якому виховується 9 дітей. Це дев’ять дітей, які отримали прекрасну родину, гарну оселю. І нам сьогодні було не соромно показати, яка ця оселя: посуд, інтер’єр, усе що було зроблено якраз для того, щоб там діти були щасливі і радісні. Вже незабаром ми відкриємо другий, там ми ще закінчуємо ремонтні роботи», - сказала Ольга Пашко.

Житомирський міський голова також запросив членів виконавчого комітету допомогти родині прибрати сад, який розташований біля будинку.

«Навесні будемо запрошувати членів виконкому на суботник. Там ще треба довести до ладу сад, там 11 соток землі. Я думаю, треба буде допомогти», - запросив Сергій Сухомлин.

Як повідомляв Житомир.info, для житомирської патрульної, яка сама виховує 9 дітей, мерія придбала будинок.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Пашко Сухомлин Зіляк будинок міська рада виконком  
Матеріали по темі