Події

​У Житомирі визнали винними і присудили штраф учасникам злочинної групи, яка незаконно виготовила 15 тонн алкоголю на продаж

15 February 2018, 17:58

13 лютого Корольовський районний суд міста Житомира визнав винними і присудив штраф учасникам злочинної групи, яка незаконно виготовила 15 тонн алкоголю на продаж.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури Житомирської області 15 лютого.

«Прокуратурою Житомирської області забезпечено публічне обвинувачення у кримінальному провадженні стосовно організованої групи, яка налагодила незаконне виготовлення, зберігання, збут та транспортування з метою збуту алкогольних напоїв. Вироком Корольовського районного суду міста Житомира (13.02.2018) учасників групи визнано винними у скоєнні злочинів за ч. 3 ст. 28, ч. 1 та ч. 2 ст. 204 КК України та призначено покарання у виді штрафу відповідно до санкції статті», – зазначається у повідомленні.

Також суд ухвалив конфіскувати у дохід держави обладнання для масового виробництва алкоголю, а незаконно виготовлену продукцію – знищити.

«Як повідомлялося раніше, житель Київської області з корисливих мотивів, не маючи відповідної ліцензії на виготовлення і торгівлю алкогольними напоями, у вересні 2017 року створив організовану злочинну групу, до складу якої залучив двох осіб - жителя Житомирської та Київської областей. Зловмисники у нелегальному господарському приміщенні на Київщині встановили обладнання та незаконно виготовляли алкогольні напої. Під час санкціонованого обшуку було вилучено майже 15 тонн алкоголю, призначеного для продажу у різних областях, у тому числі у Житомирі», – інформує прокуратура.

Як повідомляв Житомир.info, 18 січня 2018 року, прокуратура Житомирської області затвердила обвинувальний акт у кримінальному провадженні стосовно організованої групи у складі трьох осіб, яка незаконно виготовила майже 15 тонн алкоголю для продажу .

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: прокуратура суд алкоголь злочинна група 
Матеріали по темі