Влада

Заступник голови РДА в Житомирській області отримала посаду в Мінкультури

19 February 2018, 16:52

Заступник голови Баранівської райдержадміністрації Оксана Бабінець написала заяву на звільнення і з 20 лютого 2018 року працюватиме державним експертом мовної політики Міністерства культури України.

Про це 19 лютого повідомив сайт Місто Баранівка.

«Так, я дійсно написала заяву на звільнення. Я взяла участь у конкурсі фахівців з питань реформ, який проводився в Міністерстві культури України. В результаті конкурсного відбору посіла друге місце. Але справа в тому, що та людина, яка зайняла перше місце, одночасно стала переможцем одразу на дві посади. Вона обрала іншу посаду. Тому мені як другому кандидату запропонували написати заяву і зайняти посаду державного експерта Директорату державної мовної політики з питань міжвідомчої комунікації. Я погодилась і вже з вівторка, 20 лютого, приступаю до роботи», - розповіла сайту Оксана Бабінець.

Як повідомляє Місто Баранівка, після звільнення Бабінець з 20 лютого посада заступника голови Баранівської райдержадміністрації буде вакантною.

За даними офіційного сайту Баранівської РДА, Оксана Бабінець народилася 10 листопада 1975 року в селі Табори Баранівського району Житомирської області. У 1998 році з відзнакою закінчила Житомирський державний педагогічний інститут ім. І.Франка за спеціальністю вчителя української мови, літератури, англійської мови й зарубіжної літератури. До 2002 року вчителювала в Баранівській ЗОШ №2, затим 4 роки працювала секретарем виконкому Баранівської міськради. До 2015 року займала різні посади в Баранівській міськраді. 28 липня 2015 року призначена заступником голови Баранівської райдержадміністрації.

У Е-декларації Оксани Бабінець як кандидата на посаду Державного експерта Директорату державної мовної політики з питань міжвідомчої комунікації Мінкультури йдеться, що в 2017 році її заробітна плата за основним місцем роботи в Баранівській РДА склала 156,9 тис. грн. У власності декларантки є житловий будинок та земля в селі Табори Баранівського району. Також їй нарівні з членам сім’ї – чоловіком та двома доньками - належить четверта частина кімнати в Баранівці.

Нагадаємо, нещодавно депутатка Житомирської міської ради від Радикальної партії Олега Ляшка Ірина Ярмоленко наважилася подати документи в директорат Міністерства регіонального розвитку і отримала відповідь у соцмережі.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: міністерство РДА Оксана Бабінець  
Матеріали по темі