Місто

Батьки нарікають на якість бургерів, які дають на сніданок житомирським школярам, заммера обіцяє розібратися

21 February 2018, 16:44

Батьки нарікають на якість бургерів, якими зранку годують учнів в одній з житомирських шкіл.

Про це на своїй сторінці у Facebook написала житомирянка Юлія Петренко 21 лютого.

«Нові сніданки для учнів шкіл, наших з вами діток. Матері скаржаться, що це неможливо їсти, булки черстві і смердючі котлети», – пише житомирянка.

За словами жінки, такі бургери на сніданок дають у школі №14.

У коментарі Житомир.info заступник міського голови Матвій Хренов повідомив, що про ситуацію знає і найближчим часом особисто перевірятиме шкільні їдальні міста.

«Так, я вже бачив цей допис і відреагував на нього. Я особисто хочу найближчим часом проінспектувати деякі шкільні їдальні, бо питання харчування дітей для мене є пріоритетним. Звісно, що робитиму це без попередження. Щось більш конкретне зможу сказати лише після перевірки», – зазначив Матвій Хренов.

Нагадаємо, наприкінці минулого року міська влада запропонувала нове меню для школярів. Дітям запропонували на сніданок бургер з салатом, а також бутерброди, омлети, шніцелі, лапшевник і творожні запіканки.

Як повідомляв Житомир.info, житомирські дитсадки також переходять на нове вдосконалене меню: з 1 січня 2018 року маленьких вихованців годуватимуть більш різноманітними та корисними стравами.



Фото зі сторінки Юлії Петренко

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: школа харчування Хренов 
Матеріали по темі