Події

У Житомирі затримали нічного злодія, який перебуває під домашнім арештом за десятки крадіжок

26 February 2018, 10:05

У ніч на 26 лютого біля одного з житомирських магазинів затримали парубка, який намагався викрасти скутер.

Пізніше виявилося, що хлопець перебуває під домашнім арештом за десятки подібних злочинів, - написав 26 лютого у своєму фейсбук начальник ГУ Нацполіції у Житомирській області В'ячеслав Печененко.

«Цього парубка поліцейські затримали уночі 26 лютого зі скутером у руках на виході із магазину. Хлопець, віджавши металопластикові двері, потрапив до приміщення і намагався вчинити крадіжку. Вчасно прибули поліцейські охорони (магазин під їх спостереженням), які і завадили парубкові. Проте цікава ця історія іншим. Хлопець схожим чином вчинив ще близько півсотні крадіжок з магазинів, аптек, кафе і т.п. в обласному центрі. І лише два тижні тому (після чергового затримання "на гарячому") йому було обрано міру запобіжного заходу - домашній арешт. Проте парубок не покаявся і при першій же нагоді - знову кримінальне діяння», - написав керівник житомирської поліції.

«Відтак цього разу ініційоване поліцією взяття під варту, сподіваюсь, буде підтримане і відповідним рішенням суду», - додав він.

Як повідомляв Житомир.info, в перших числах січня 2018 року у Житомирі затримали 23-річного чоловіка, який серійно обкрадав автівки.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: злодій крадіжка домашній арешт  
Матеріали по темі