Влада

Коментар мера Житомира щодо заяви про звільнення його заступника Матвія Хренова

26 February 2018, 12:02

Мер Житомира Сергій Сухомлин вважає звільнення свого заступника Матвія Хренова втратою для всієї команди.

Про це Сухомлин сказав в коментарі Житомир.info.

«Особисто для мене це втрата і втрата для команди міського голови. Таких людей мало, які можуть керувати, займатися реформами, дивитися в майбутнє. Але це особисте бажання кожної людини. Іноді на цьому місці ще важлива мотивація – навіщо це тобі потрібно, бо служба в органах місцевого самоврядування обмежує твої особисті права, приватне життя. Людина прийняла рішення і я поважаю це рішення. Він завжди буде тією людиною, за порадою до якої я буду звертатися. І сподіваюся, що він буде й надалі працювати разом з нами і допомагати реалізовувати ті проекти, які розпочав», - сказав Сергій Сухомлин.

За його словами, питання звільнення Матвія Хренова з посади заступника мера буде винесене на розгляд сесії міської ради 1 березня.

«Це його прохання: не затягувати, а розглянути це питання 1 березня», - повідомив мер Житомира.

Нагадаємо, заяву про звільнення з 5 березня «за угодою сторін» заступник мера Матвій Хренов оприлюднив 26 лютого – в день подання заяви.

Як повідомляв Житомир.info, чергова сесія Житомирської міської ради була перенесена з 22 лютого на 1 березня: у порядку денному 54 питання, серед яких – призначення нового заступника мера.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Сухомлин Хренов звільнення заступник мера  
Матеріали по темі