Події

Невідомі влаштували пожежу біля будинку працівника лісгоспу в Житомирській області, справою займається поліція

27 February 2018, 11:08

У селищі Лугини в Житомирській області в обійсті працівника лісгоспу горів дерев'яний гараж, до якого прибудована хата.

Про це Житомир.info 26 лютого повідомила прес-служба Житомирського обласного управління лісового і мисливського господарства. Колеги працівника лісгоспу підозрюють підпал.

«Безпрецедентна подія сколихнула селище Лугини у ніч на 27 лютого. Невідомі зловмисники здійснили підпал господарської будівлі на подвір’ї мисливствознавця державного підприємства «Лугинське ЛГ». Близько о пів на першу годину ночі чоловікові зателефонував сусід і повідомив, що в того на подвір'ї щось горить. Коли мисливствознавець вибіг на вулицю, то побачив, що горить гараж. Небезпека полягала в тому, що гараж прибудований до задньої стіни будинку, де мешкає сім'я працівника лісгоспу», - йдеться у повідомленні.

За даними прес-служби, господар викликав підрозділ ДСНС у Лугинському районі та поліцію.

«Вогнем пошкоджено стіни гаража та дах. Під стіною гаража виявлено осередок розведення вогню: ватна ковдра та дощечки. На щастя, обійшлося без постраждалих, окрім господаря, який отримав опіки руки», - повідомляє прес-служба.

За даними відомства, у мисливствознавця є всі підстави підозрювати, що підпал пов'язаний з його професійною діяльністю, бо він неодноразово отримував подібні погрози від порушників лісового та мисливського законодавства.

У головному управлінні поліції факт пожежі підтвердили, однак зауважили, що до отримання висновків експертів з ДСНС про підпал говорити зарано.

«Близько 2 години ночі 27 лютого до Лугинського відділу поліції надійшло повідомлення про виникнення пожежі в домогосподарстві жителя селища Лугини. Згодом з’ясувалося, що сталося займання одного з господарських приміщень, де зберігається сільгоспреманент. Вказану подію було належним чином зареєстровано, за фактом пожежі розпочато перевірку. Після відповідних висновків фахівців УДСНС буде прийняте рішення щодо остаточної правової кваліфікації події», - повідомила Житомир.info речник ГУНП в Житомирській області Алла Ващенко.

Житомир.info

Фото – ЖОУЛМГ:

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: підпал пожежа ДСНС поліція лісова охорона  
Матеріали по темі