Події

У Бердичеві працівника підприємства смертельно травмувала кабіна вантажівки, яку він ремонтував

28 February 2018, 13:53

На одному з бердичівських підприємств 26 лютого загинув 48-річний працівник.

Про це 27 лютого повідомив сайт Бердичів.BIZ.

«Трагедія сталася в понеділок, 26 лютого, близько 16-00 з робочим Бердичівської солодової компанії під час проведення ремонтних робіт. Чоловік 1969 року народження ремонтував вантажний автомобіль, для чого була піднята кабіна транспортного засобу, а сам потерпілий перебував під нею. Через необережність або в результаті інших причин хтось завів транспортний засіб, який в цей час стояв на передачі. Автомобіль зрушився з місця, в результаті чого кабіна впала і притисла чоловіка. На жаль, отримані травми виявилися несумісними з життям», - поінформувало видання.

За повідомленням прес-служби управління Держпраці у Житомирській області, смертельний нещасний випадок з працівником солодової компанії дійсно мав місце.

«26 лютого 2018 року, під час обслуговування автомобіля марки МАЗ, загинув водій товариства з обмеженою відповідальністю «Бердичівська солодова компанія». На працівника впала кабіна, яка знаходилась у перекинутому стані. Остаточні обставини та причини нещасного випадку зі смертельним наслідком з’ясовує спеціально створена комісія управління Держпраці», - інформує прес-служба.

Як повідомляв Житомир.info, 23 січня 2018 року під час зварювальних робіт смертельно травмувався працівник іншого бердичівського підприємства – машинобудівного заводу «Прогрес». Його колега з травмами хребта потрапив до реанімації.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: травма нещасний випадок Держпраці  
Матеріали по темі