Влада

​Матвій Хренов розповів, що він забере із кабінету заступника мера Житомира

2 March 2018, 11:24

У четвер 1 березня депутати Житомирської міської ради підтримали відставку заступника Житомирського міського голови Матвія Хренова. «За» проголосували 33 депутати із 38 присутніх.

Житомир.info домовився із Матвієм Хреновим про велике та відверте інтерв’ю, під час якого він показав речі, які забере із собою з кабінету заступника мера Житомира.


«В першу чергу я заберу картину, мені її подарувала дівчина, якій я допоміг. У них в сім’ї були складні обставини. І це для мене емоційно важливо. Я заберу прапор. На початку своєї діяльності я допоміг деяким організаціям, які допомагали АТО або були в АТО. Вони мені подарували прапор і розписались. Я заберу цей триптих. Він почався із першої картини, яку мені подарували підпорядковане мені управління. Вона мені дуже сподобалась. Одна вона виглядала дуже самотньо. Тому я замовив ще дві. І я заберу ще три картини. Це мої особисто. Я їх придбав і замінив ними класичний портрет Тараса Григоровича на більш емоційний посил», - розповів Матвій Хренов.

Велике, розгорнуте інтерв’ю читайте тут

Нагадаємо, 26 лютого заступник мера Житомира з гуманітарних питань Матвій Хренов написав заяву на звільнення «за угодою сторін». Мер Житомира Сергій Сухомлин вважає його звільнення втратою для всієї команди.

Як повідомляв Житомир.info, під час сесії міської ради 1 березня депутати звільнили одного заступника мера Житомира і призначили двох.

Житомир.info


Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Хренов заступник кабінет  
Матеріали по темі