Влада

​ДФС попередила про шахраїв, які вимагають в житомирського бізнесу гроші для АТО і дитбудинків

2 March 2018, 13:01

У Житомирській області знову активізувалися шахраї, які вимагають кошти у представників бізнесу під різними «соціальними» приводами.

Про це 2 березня Житомир.info повідомили у головному управлінні Державної фіскальної служби в Житомирській області.

«Головне управління ДФС у Житомирській області звертає увагу, що останнім часом мають місце випадки шахрайства з боку невстановлених осіб, які від імені керівництва ГУ ДФС у Житомирській області вимагають кошти у представників бізнесу під різними приводами («надання допомоги АТО», «надання допомоги дитячому будинку», «вирішення питань» тощо). Головне управління ДФС у Житомирській області наголошує, що шахраї, які діють у такий спосіб, не мають жодного відношення до керівництва ДФС області. Наголошуємо, що такі дії є злочинними і кваліфікуються як шахрайство та умисна дискредитація посадових осіб податкових органів», - попереджають в управлінні.

Податківці зауважують, що шахраї телефонують як на стаціонарні, так і на мобільні номери.

«При виявленні таких фактів просимо звертатись за номером «102», а також у відділ внутрішньої безпеки територіальних органів ДФС у Житомирській області за телефоном (0412) 418-003», - зазначають у повідомленні.

Як повідомляв Житомир.info, рік тому податківці теж попереджали про ошуканців, які вимагали кошти для залагодження питань щодо «перевірок». Про пройдисвітів, які під виглядом інспекторів заходять на підприємства та вимагають гроші, у січні 2017 повідомляло управління Держпраці.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: шахрай шахрайство ДФС  
Матеріали по темі