Місто

Стартував конкурс на кращий відеоролик про Житомир: між переможцями розділять 75 тис. грн

2 March 2018, 16:51

У Житомирі розпочався прийом заявок на конкурс на кращу концепцію відеоролика про місто та його мешканців «Житомире! Я люблю тебе!».

Про це у своєму фейсбук 27 лютого написала начальник управління у справах сім'ї, молоді та спорту Житомирської міської ради Ірина Ковальчук.

«Талановиті та креативні!! Чекаємо ваших сценарних планів на ролик про Житомир чи житомирян!!! Усі умови, заявки та деталі - на сайті! Переможці отримають можливість реалізувати свої сценарії та презентувати їх на головній сцені на День міста!!! Надсилати заявки сюди: ussms@zt-rada.gov.ua», - написала Ірина Ковальчук.

У положенні про конкурс вказується, що організатором і координатором міського конкурсу «Житомире! Я люблю тебе!» є управління у справах сім'ї, молоді та спорту міськради. До участі та проведення конкурсу можуть залучатися представники управлінь культури та по зв’язках з громадськістю міської ради, представники ЗМІ та громадські організації та інші зацікавлені організації та фізичні особи.

Тематика робіт повинна бути пов’язана з висвітленням історії або сьогодення Житомира та його мешканців, тривалість ролика – 3-5 хвилин.

Заявки приймаються до 20 квітня 2018 року. Загальний призовий фонд, як і в минулому році, складе 75 тисяч гривень, які пропорційно розділять між переможцями. Послуги із виготовлення фільму оплатить управління.

Підведення підсумків та нагородження переможців конкурсу заплановане на 7 травня 2018 року, створення професійних відеороликів переможцями та їх презентація – до Дня міста у вересні 2018 року.

Як повідомляв Житомир.info, у 2017 в конкурсі кращих фільмів про місто взяли участь 11 учасників, відеоролики минулорічних переможців можна переглянути тут.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: відеоролик  
Матеріали по темі