Місто

З аукціону планують продати готель «Житомир», приміщення стоматполіклініки в центрі та колишній витверезник. Перелік об'єктів

6 March 2018, 10:13

На сайті міської ради опублікували рішення сесії про перелік об’єктів комунальної власності міста Житомира, що підлягають приватизації у 2018 році шляхом викупу та через аукціон.

У додатках – затверджені депутатами 1 березня переліки комунальних приміщень, які дозволять викупити орендарям та ті, які виставлять на аукціон.

Орендарям дозволили без аукціону викупити 25 приміщень, два з яких – з примітками: ФОП Федорко В.А. зможе викупити 164,4 на вул.Пушкінська, 8 після проведення реконструкції фасаду; ТОВ «Бондарний світ» продають 69,5 кв.м складу та 153,5 кв.м майстерні у селі Глибочиця при наявності гарантійного листа про відсутність намірів претендувати на під’їзні шляхи до земельної ділянки, на якій розташований об’єкт приватизації.



З аукціону у 2018 році планують продати 46 комунальних приміщень, в тому числі об’єкти групи «Ж»: майновий комплекс готелю «Житомир»; приміщення стоматполіклініки на вул.Велика Бердичівська, 33; будівля колишнього інфекційного дитячого відділення на вул.Романа Шухевича, 2а та будівля колишнього витверезника у пров.Успенський, 5.

Нагадаємо, на сесії міської ради 1 березня депутати підтримали пропозицію бюджетної комісії залишити в переліку приміщень, які виставляють на аукціон, лише вільні та ті, в яких знаходяться державні установи: «Ощадбанк», «Укрпошта», «Укртелеком» та магазини лікеро-горілчаного заводу.




*У переліку два об'єкти під №20


Як повідомляв Житомир.info, на 2018 рік у Житомирі запланували «велику приватизацію» комунальної нерухомості: в грудні 2017 року депутати затвердили перелік 239 об’єктів, що можуть бути продані. У проект рішення сесії про перелік об’єктів комунальної власності міста Житомира, що підлягають приватизації у 2018 році, на викуп пропонувалося 28 приміщень, для продажу з аукціону - 78. Кому саме збиралися продати нерухомість без аукціону читайте тут. Як швидко провести поліпшення орендованого об'єкту та викупити його показано на прикладі котельні по вул.Київська,10.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: міська рада приватизація нерухомість приміщення  
Матеріали по темі