Події

Поблизу Житомира вантажівка уникаючи зіткнення з Skoda з’їхала у кювет: на дорогу повипадали газові балони

9 March 2018, 12:49

Дорожньо-транспортна пригода сталася 7 березня, близько 11.35, на під’їзній дорозі від міста Житомира до траси Київ-Чоп, поблизу с. Довжика.

Про це інформує прес-служба ГУНП у Житомирській області.

«Попередньо, водій автомобіля Skoda Fabia, 57-річний житель с. Довжика, рухаючись у напрямку автодороги Київ-Чоп, вчасно не помітив перекриття через санітарну чистку лісосмуги частини шляху. Відтак, щоб уникнути наїзду на перешкоду, чоловік здійснив різкий маневр, змінивши смугу руху, та екстрено почав гальмувати. Натомість керманич вантажівки DAF, що опинилась позаду легковика, у свою чергу, теж намагаючись уникнути зіткнення з Skoda Fabia, загальмував та, опинившись у кюветі, наїхав на дерево. У результаті вантажівка отримала механічні пошкодження, а з напівпричепу випав вантаж (порожні балони для газу). Ніхто з людей не постраждав», - йдеться у повідомленні.

За інформацією поліції, за цим фактом розпочато кримінальне провадження за ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) КК України. Триває встановлення причин та обставин події.

Як повідомляв Житомир.info, зранку, 9 березня, на трасі Київ-Чоп у Житомирській області на одному кілометрі дороги сталися дві ДТП за участю вантажівок та мікроавтобуса.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП Житомирський район поліція вантажівка газові балони  
Матеріали по темі