Події

У Житомирі на 8 років засудили чоловіка, який «заманив» школярку до готелю

16 March 2018, 14:30

У Житомирі на максимальний строк – 8 років засуджено рецидивіста за розбещення неповнолітньої.

Про це інформує прес-служба прокуратури Житомирської області

«У четвер, 15 березня 2018 року, у Житомирі закінчився судовий розгляд справи щодо обвинувачення рецидивіста у розбещенні неповнолітньої. Житомирська місцева прокуратура, яка забезпечувала у суді публічне обвинувачення у кримінальному провадженні за ч. 2 ст. 156 КК України, на підставі зібраних досудовим слідством беззаперечних доказів, довела у суді вину 55-річного чоловіка у скоєнні розбещення неповнолітньої та наполягла на призначенні максимального строку покарання. Відтак, вироком Богунського районного суду м. Житомира зловмисника визнано винним у вчиненні злочину та призначено покарання у виді позбавлення волі строком на 8 років», - йдеться у повідомленні.

За інформацією прокуратури, 55-річний чоловік, уродженець Житомира, раніше неодноразово (9 разів) відбував покарання, у тому числі за злочини проти статевої недоторканості щодо неповнолітніх.

«З у серпні 2016 року від відбування покарання за законом Савченко, вже у листопаді 2016 року скоїв у Житомирі розпусні дії щодо малолітньої, після чого покинув місто. З метою встановлення місцезнаходження підозрюваного, його оголошено у розшук. Завдяки професійним діям органів правопорядку, злочинця було затримано у Запоріжжі. Відразу ж за клопотанням, погодженим місцевою прокуратурою, затриманому було обрано запобіжний захід у виді тримання під вартою, яке на час досудового та судового слідства неодноразово продовжувалося. Із залу суду обвинувачений також відправлений у слідчий ізолятор, де перебуватиме до набуття вироком законної сили», - зазначили правоохоронці.

Як повідомляв Житомир.info, наприкінці листопада 2016 року у Житомирі чоловік, який раніше притягувався до відповідальності за розбещення неповнолітніх, «заманив» школярку до гуртожитку. Покоївка готелю федерації профспілок Житомирської області розповіла, як рятувала 10-річну школярку від педофіла.

18 січня 2017 року запорізькі патрульні на вокзалі затримали чоловіка, якого розшукували в Житомирі за розбещення неповнолітніх. Згодом підозрюваного за розбещення дитини взяли під варту з можливістю внесення півмільйона гривень застави.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: прокуратура розбещення школярка суд  
Матеріали по темі