Події

​За добу в ДТП у Житомирській області загинули троє людей, - начальник ГУНП

17 March 2018, 12:35

За останню добу (16 березня – ред.) на дорогах Житомирської області зафіксували три дорожньо-транспортні пригоди, у яких загинули троє людей.

Про це 17 березня у своєму фейсбук начальник головного управління Національної поліції в Житомирській області Вячеслав Печененко.

«Друзі, у зв'язку з погіршенням погодних умов ускладнилась і ситуація на автошляхах Житомирщини. За минулу добу маємо три ДТП, в яких загинуло троє людей. Будьте уважними та обережними, бережіть себе і своїх близьких. Утримайтесь від поїздок власним автотранспортом цими вихідними», - повідомив керівник поліції.

За даними відділу комунікації, близько 5 години 16 березня, на 119 км автодороги Київ-Чоп, поблизу м. Коростишева, водій автомобіля «Мерседес Віто», рухаючись у напрямку м. Житомира, здійснив наїзд на пішохода, який раптово з’явився на проїзній частині дороги. Від отриманих травм 47-річний чоловік загинув на місці пригоди.

Цього ж дня, близько 17.45, на 197 км автодороги Київ-Чоп, поблизу с. Улашанівки Пулинського району, водій автомобіля «Тайота Ленд Крузер», рухаючись у напрямку м. Новограда-Волинського, смертельно травмував 58-річного місцевого жителя, який йшов по пішоходному переходу.

Близько півночі на 179 км автодороги Київ-Чоп, поблизу повороту в смт. Пулини, водій автомобіля «Мерседес Бенц Спрінтер» не впорався з керуванням, не врахувавши дорожньої обстановки, та скоїв зіткнення з колесовідбійником. Позаду у попутному з ним напрямі рухався автомобіль «Міцубісі Лансер», водій якого не встиг відреагувати на ситуацію та не зміг уникнути зіткнення з «Мерседесом» та відбійником. У результаті від отриманих травм загинув 37-річний пасажир другого легковика, житель м. Фастова.

За всіма фактами розпочато кримінальні провадження за ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Печененко також повідомив, що ГУНП вивело на автошляхи області додаткові наряди поліції, для допомоги водіям на автошляхах залучають важку техніку.

«Щойно поліцейські у Житомирському та Бердичівському районах дістали з кюветів автівки (дорога Житомир-Могилів-Подільський). На щастя, у цих пригодах ніхто з людей не постраждав», - резюмував начальник ГУНП.

Нагадаємо, після нічого снігопаду житомирські рятувальники витягли з кюветів чотири вантажівки.

Як повідомляв Житомир.info, житомирські синоптики попереджали про різку зміну погоди та снігопади.

Житомир.info

Фото зі сторінки Вячеслава Печененка в соцмережі:

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Печененко ДТП аварія замет  
Матеріали по темі