Події

За добу рятувальники Житомирської області витягли зі снігових заметів вантажівки, «швидку» та автобус

19 March 2018, 11:56

Рятувальники двічі витягували зі снігового замету рейсовий автобус у Житомирській області, а також вантажівки та «швидку».

Про це інформує прес-служба ДСНС у Житомирській області.

«18 березня о 13:30 до служби порятунку «101» м. Коростень надійшло повідомлення про те, що автомобіль швидкої допомоги застряг у провулку. Знадобилася допомога рятувальників у його буксируванні. З’ясувалося, що транспортний засіб не міг виїхати на похилу обледенілу дорогу. В середині нього знаходилися неповнолітня дівчинка з матір’ю, яких медики транспортували до лікувального закладу. За допомогою троса рятувальники відбуксирували автомобіль на рівну дорогу. У цей час медики, а також дитина з матір’ю за для їхньої безпеки, очікували на вулиці», - йдеться у повідомленні.

За інформацією рятувальників, 19 березня о 5:00 ранку фахівці ДСНС виїхали на надання допомоги поблизу с. Ємилівка Хорошівскього району. Там під час слідування на маршрут посеред дороги загруз рейсовий мікроавтобус Mercedes. В середині пасажирів не було.

«Користуючись тросом рятувальники відбуксирували автівку. Проте через пару метрів мікроавтобус знову застряг. Бійцям ДСНС довелось протягнути транспортний засіб до більш розчищеної проїжджої частини, де він вже зміг самостійно продовжити рух. Окрім цього за минулу добу рятувальники Житомирщини вилучили зі снігових заметів ще дві вантажівки та один легковий автомобіль», - поінформували у прес-службі ДСНС у Житомирській області.

Як повідомляв Житомир.info, через нічний снігопад 17 березня на шляхах Житомирської області з снігових заметів витягали 4 вантажівки. Також цього дня на трасі Київ-Чоп у кювет перекинувся автомобіль. Патрульні поліцейські, які прибули на виклик, надали допомогу водієві та пасажирам автомобіля.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДСНС рятувальники швидка автобус  
Матеріали по темі