Події

У Коростені школярка намагалася «вибити» у подруги сльози, відео виклали в мережу

20 March 2018, 10:26

На Житомирщині дівчина намагалася вибити з іншої сльози. Третя дівчина знімала жорстокість на мобільний телефон. Заради «лайків» відео виклали у мережу, але його переглянули і місцеві поліцейські. Яку реакцію це викликало у сім'ях і у школі, і для кого ця історія матиме наслідки.

Про це йдеться в сюжеті ТСН.

«Одна з дівчат лежить на снігу, друга сидить на ній і щосили шмагає по обличчю, третя – знімає. Поки відео видалили з інтернету, його перепостили більше тисячі користувачів, у поліцію файл теж потрапив. Там з’ясували, дівчатам 14 і 15 років. Вони подруги, стосунки з’ясовували у парку о 10-й вечора», - йдеться у сюжеті.

«З’ясувати причин, на жаль, не вдалося, тому що одна говорить одне, інша – зовсім інше. Обидві дівчинки є з кризових родин», - сказала інспектор ювенальної превенції Ольга Яценко.

Постраждала та її кривдниця вчаться у різних школах, але живуть поруч. Мама побитої говорити відмовляється, і донці не дозволяє.

У школі кажуть, сьогодні дівчина дома з бронхітом.

«Хороша дитина, не є проблемною, але в школу ходити не хоче. Мама каже, що там немає нічого (побоїв, - ред.). Спочатку, коли вона прийшла пізно ввечері, то так як було почервоніння», - розповіла директор НВК №12 Галина Нижник.

«Вона зараз знаходиться у стресовому стані, хоча вона до школи ходить. У нас тут були і соціальні служби, і поліція, і вона давала пояснення», - сказав директор ЗОШ №3 Ігор Туровський.

Директор каже, дівчинка з неблагонадійної сім’ї, на обліку у соціальних служб, пропускає уроки, але агресії досі за нею не помічали. Причиною, ймовірно, став алкоголь.

Як повідомляв Житомир.info, 4 липня 2017 року у Житомирі побилися дві літні подруги, одну з них, навіть, забрала «швидка».

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Коростень школярки  
Матеріали по темі