Події

Житомирські патрульні повернули додому 7-річного хлопчика, який заблукав у місті

20 March 2018, 12:31

19 березня патрульні поліцейські та працівники ювенальної превенції ГУНП Житомирщини встановили місце проживання і повернули додому 7-річного житомирянина, який увечері мандрував містом. У ситуації, чому дитина залишилася без нагляду дорослих, правоохоронці нині розбираються.

Про це інформує відділ комунікації поліції Житомирської області.

«Близько 20 години на спецлінію «102» надійшло повідомлення від водія житомирського тролейбуса про те, що у салоні його транспорту тривалий час перебуває хлопчик без нагляду дорослих. З розмови з дитиною зрозуміло, що він заблукав і не знає, як потрапити додому. Знайду, який назвався 7-річним житомирянином, передали патрульним поліцейським. Однак відомості, почуті правоохоронцями від дитини про його сім’ю, адресу проживання, місце навчання тощо виявилися доволі суперечливими. Відтак поліцейські взяли хлопчика до службової автівки та разом з ним вирушили на пошуки його домівки», - інформують правоохоронці.

«Тим часом повідомлені про ситуацію працівники підрозділу ювенальної превенції Житомирського ВП ГУНП, упевнившись у відсутності звернень житомирян до поліції про зникнення малолітньої дитини, розпочали пошуки рідних знайденого хлопчика. Врешті уже за годину дитина привела правоохоронців до місця свого проживання. В оселі їх зустріла 60-річна бабуся хлопчика, якій дитину передали під розписку. Зі слів жінки, вона думала, що онук гуляє десь неподалік, тому ще й не шукала його. Правоохоронці провели з бабусею профілактичну бесіду. Батьків дитини на той момент вдома не було, тож з ними працівники ювенальної превенції проведуть окрему роботу для недопущення у майбутньому випадків залишення дитини без нагляду дорослих», - розповіли у поліції.

Як повідомляв Житомир.info, 27 лютого 2018 року житомирські патрульні розшукали 6-річного хлопчика, який загубився.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: патрульні розшук дитина поліція  
Матеріали по темі