Події

Житомирська прокуратура та податкова міліція виявили в ангарах 6340 літрів алкогольного фальсифікату

21 March 2018, 19:11

Прокуратура Житомирщини спільно із податківцями під час обшуків виявили понад 6,3 тис літрів незаконно виготовленого алкоголю.

Про це 21 березня повідомила прес-служба прокуратури області.

«У вівторок, 20 березня 2018 року, у ході досудового розслідування кримінального провадження за ч. 3 ст. 204 КК України, прокуратурою області спільно із податковою міліцією області проведено низку санкціонованих обшуків у місцях зберігання та збуту незаконно виготовленого алкоголю на території Житомирської та Київської областей. За результатами п’яти обшуків в орендованих ангарних приміщеннях виявлено та вилучено 6 340 літрів фальсифікованих алкогольних напоїв. Наразі до суду подано клопотання про накладення арешту на вилучений фальсифікат», - інформує прокуратура.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом незаконного виготовлення підакцизних товарів з недоброякісної сировини, що становлять загрозу для життя і здоров'я людей, та їх незаконний збут проводить податкова міліція області. Процесуальне керівництво здійснює прокуратура області.

Санкція ч.3 статті 204 передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п'яти до десяти років.

Як повідомляв Житомир.info, 1 березня цього року правоохоронці ліквідували на території Житомирської області мережу виготовлення та реалізації підакцизних товарів, було вилучено 350 літрів спирту, півтонни горілки та майже півтисячі пачок цигарок.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: прокуратура алкоголь податкова міліція фальсифікат обшук  
Матеріали по темі