Влада

Голова Житомирської облради їздив дивитися на пожежне депо, добудова якого коштує майже 17 млн грн

22 March 2018, 17:57

Майже 17 мільйонів гривень необхідно віднайти для завершення будівельних робіт та здачі в експлуатацію Пулинського пожежного депо, будівництво якого розпочато ще у 2008 році. Задля детальнішого вивчення даної проблеми голова обласної ради Володимир Ширма разом із начальником управління ДСНС у Житомирській області Ігорем Нікітчуком оглянули недобудову та нині функціонуюче депо у Пулинах, яке знаходиться в аварійному стані.

Про це 22 березня повідомляє прес-служба обласної ради.

«Насамперед маємо спробувати отримати фінансування з ДФРР, а також за підтримки депутатського корпусу обласної радивнести зміни до Комплексної програми забезпечення пожежної та техногенної безпеки, захисту населення і територій Житомирської області від надзвичайних ситуацій на 2016-2020 роки, щоби нарешті завершити будівництво депо», - зазначив Володимир Ширма.

Він нагадав, що питання, які пов’язані з цивільним захистом населення і територій, займають особливе місце у процесі децентралізації, тому кожна громада може розраховувати на підтримку як Уряду, так і влади на місцях у тих питаннях, що стосуються пожежної та техногенної безпеки.

За інформацією начальника управління ДСНСу Житомирській області Ігоря Нікітчука, приміщення пожежного депо у Пулинах наразі є чи не найгіршим в області.

Як повідомляв Житомир.info, на підсумковій прес-конференції в січні цього року віце-премєр-міністр Геннадій Зубко розповідав, що разом із ДСНС запроваджуються нові підходи до створення мережі безпеки на рівні громад: йдеться про створення Центрів безпеки громадян, до складу яких увійдуть пожежне депо, кабінет дільничного офіцера поліції, а за потреби – ФАП.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Ширма Пулинський район ДСНС  
Матеріали по темі