Події

За тиждень у Житомирській області вбили п’ятьох людей, – Печененко

26 March 2018, 17:01

Минулого тижня на території Житомирщини сталися вбивства 5 людей і в усіх випадках зловживання алкоголем відіграло не останню роль.

Про 26 березня це на своїй сторінці у Facebook написав начальник головного управління Нацполіції у Житомирській області Вячеслав Печененко.

«Найбільш зухвале – це вбивство 92-річної бабусі у с. Ставище Брусилівського району, що сталося 21 березня. Двоє рецидивістів, які лише кілька місяців тому вийшли з місць позбавлення волі, проникли посеред ночі до будинку старенької та, вимагаючи грошей, задушили жінку. Оперативники карного розшуку встановили особи та за кілька днів затримали у м. Контоп Сумської області цих нелюдів, які виявилися жителями Полтавщини. Також має резонанс вбивство у Коростишеві, що сталося 24 березня. 53-річна дружина у розпалі сімейної суперечки не витримала постійних принижень з боку чоловіка і нанесла йому ножове поранення, що стало фатальним для 57-річного чоловіка», - інформує Вячеслав Печененко.

«Також минулого тижня поліцейськими було розкрито подвійне вбивство двох братів у м. Новограді-Волинському. Упродовж доби розшуківці встановили двох раніше уже судимих місцевих жителів, причетних до вбивства чоловіків. Причиною вбивства став банальний конфлікт на ґрунті спільного пияцтва. Такі ж наслідки мало зловживання алкоголем і в Романівському районі, де неприязні відносини між двома жителями с. Врублівки після спільного вживання спиртного лише загострились та привели до побиття одного іншим. У результаті від отриманих травм просто на вулиці помер 42-річний чоловік, тіло якого виявили лише наступного дня уранці випадкові перехожі», - повідомляє начальник ГУНП у Житомирській області.

За інформацією головного поліцейського області, серед багатьох напрямів роботи поліції актуальним залишається протидія нелегальному обігу зброї та вибухівки. Упродовж тижня у кілько районах області проводились санкціоновані обшуки з метою виявлення таких фактів. У результаті у Чуднівському районі поліцейські вилучили у будинку 33-річного молодика боєприпаси різного калібру, а його товариша корпуси від двох гранат РГД-5. Також було вилучено близько мішка сушених рослин конопель. Обоє парубків є наркозалежними і іграшки зі зброєю в їх руках – вдвічі небезпечніші.

«22 березня працівники кримінальної поліції Бердичівського відділу викрили 17-річного молодика у майже двох десятках крадіжок з автомобілів, залишених жителями райцентру у нічний час без нагляду. Частину викраденого, зданого парубком скупникам, уже вилучено», - написав Вячеслав Печененко.

Як повідомляв Житомир.info, 14 березня поліцейські вилучили у квартирі бердичівлянина банки з порохом, а коли 15 березня провели обшук ще й в орендованому ним гаражі, то виявили там ручний гранатомет у багажнику автомобіля.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Печененко ГУНП поліція вбивство  
Матеріали по темі