Місто

Незабаром на Михайлівській у Житомирі відкриється 9 нових закладів харчування, - Юрій Безбородов

27 March 2018, 11:28

У 2018 році на пішохідній Михайлівській у Житомирі відкриються 9 нових закладів харчування.

Про це у своєму фейсбук 27 березня написав головний архітектор Житомира Юрій Безбородов.

«9 нових закладів громадського харчування на Михайлівській на протязі цього року - це не просто зміна зовнішнього вигляду фасадів, це корінна зміна концепції вулиці. Домогтись зміни зовнішнього вигляду не завжди просто, бо це певні складнощі. Іноді ми стикаємось навіть з судовими позовами(…). Нові якісні, привабливі як зовні, так і всередині, зі смачними стравами та обслуговуванням заклади - це саме те, що здатне концептуально змінити ставлення містян до центральної вулиці Житомира», - написав головний архітектор.

У коментарі Житомир.info Юрій Безбородов розповів, які нові заклади мав на увазі.

  1. Зараз проходить ремонт та реконструкція приміщення, де колись знаходилось «Домініко», і та зелена «розливайка», що була поряд, це буде один заклад з літнім майданчиком.
  2. Цей же власник віддав в оренду кафе «Валерія», що навпроти - це другий заклад.
  3. Замість «Green Line» в будинку, де аптека і «Панночка» на Скорульського, буде третій заклад – попередньо буде «П’яна вишня», концепція вже проговорена.
  4. Нова ресторація в будинку Трибеля, назва ще не визначена.
  5. Поруч буде «Львівський круасан».
  6. Навпроти нього – «Львівські пляцки».
  7. У колишню «Французьку здобу» заїжджає «Франсуа» того ж власника і тієї ж мережі, що й на вулиці Небесної сотні.
  8. У приміщенні з арками біля «Спорттоварів», де зараз секонд-хенд, йдуть перемовини по новому закладу італійської кухні.
  9. У приміщенні «Укртелекому» також буде громадська харчувальна, з форматом ще не визначились. Є домовленість, вже тривають реставраційні роботи.

Також головний архітектор сподівається, що знайдуться бажаючі відкрити кафе дитячого формату праворуч від кафе «Аванті».

«Всі ці заклади мають відкритися вже незабаром. Пізніше всіх відкриється ресторація в будинку Трибеля, всі інші повинні відкритись до літнього сезону, ми дуже на це сподіваємося», - сказав Юрій Безбородов.

Нагадаємо, нещодавно на житомирському будинку Трибеля встановили підсвічування вартістю близько 400 тисяч гривень.

Як повідомляв Житомир.info, в лютому 2018 року головний архітектор анонсував відкриття на Михайлівській кафе, ресторану, кондитерської і лікерної.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: кафе ресторан Безбородов вул. Михайлівська  
Матеріали по темі