Події

У Житомирській області 8 рятувальників на 2 машинах гасили пожежу в цеху для коптіння риби

28 March 2018, 15:53

У селі Майстрів Новоград-Волинського району Житомирської області гасили пожежу в цеху для копчення риби.

Про це 28 березня написав сайт управління Державної служби з надзвичайних ситуацій в Житомирській області.

«27 березня до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в шлакоблочному цеху з копчення риби в селі Майстрів Новоград-Волинського району. Працівники об’єкту відчули запах диму та помітили дим, що йде з горища. Спочатку робітники намагались самотужки ліквідувати займання, проте їм це не вдалося. По прибуттю вогнеборців з горища приміщення продовжував йти густий дим. Начальник караулу прийняв рішення про залучення додаткового пожежного автомобіля», - інформує сайт УДСНС.

О 09:10 пожежу локалізували, о 09:30 ліквідували. До ліквідації надзвичайної події залучалось 8 чоловік особового складу та 2 пожежні машини. Загиблих і травмованих немає, вогонь знищив 50 кв. м покрівлі.

За даними рятувальників, попередньою причиною пожежі стало порушення правил пожежної безпеки при монтажі коптильного обладнання. Загорілись дерев’яні конструкції, під якими проходили нагрівальні труби.

Як повідомляв Житомир.info, 27 лютого 2018 року рятувальники 5 годин гасили пожежу в селі Житомирської області, в якій постраждав 11-річний хлопчик. 7 березня цього року в Овруцькому районі гасили пожежу в приміщенні колишнього клубу, де зберігалися списані книжки.

Житомир.info

Фото УДСНС:

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: пожежа коптильня дснс  
Матеріали по темі