Події

​Хлопцеві з Житомирської області, який вчинив насильство над трьома малолітніми дітьми, присудили 10 років в'язниці

30 March 2018, 12:25

10 років позбавлення волі за зґвалтування та розбещення малолітніх – апеляційний суд у Житомирській області підтримав вирок суду першої інстанції щодо 17-річного хлопця, який у 2015 році зґвалтував малолітню односельчанку та вчиняв насильницькі статеві зносини з двома іншими дітьми.

Про це 30 березня Житомир.info повідомила прес-служба прокуратури Житомирської області.

«Завдяки високому професіоналізму вчителів однієї із загальноосвітніх шкіл у Житомирській області при проведенні соціально-виховної роботи з учнями, виявлено факти вчинення злочинів щодо двох малолітніх дівчат, які стали жертвами сексуального насильства. Слідством установлено, що 17-річний хлопець у березні 2015 року, скориставшись безпорадним станом своєї малолітньої односельчанки, зґвалтував її. Крім того, протягом літа 2016 року неодноразово вчиняв насильницькі статеві зносини з іншою потерпілою, якій виповнилось лише 8 років, а також вчинив розбещення її малолітнього брата», - повідомляє прес-служба.

За даними прокуратури, вироком суду першої інстанції обвинуваченого визнано винним у вчиненні злочинів, передбачених ч.4 ст.152 (зґвалтування) і ч.2 ст.156 КК України (розбещення неповнолітніх) та призначено покарання у вигляді 10 років позбавлення волі.

Апеляційна інстанція, переглянувши за скаргою обвинуваченого вирок суду, залишила термін покарання без змін, - уточнює прокуратура.

Як повідомляв Житомир.info, в січні 2018 року в Новограді-Волинському поліцейські затримали чоловіка, який намагався зґвалтувати 9-річну дівчинку, пізніше його взяли під варту на 2 місяці. У грудні 2017-го житомирянин запропонував підвезти додому племінницю і зґвалтував її.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: прокуратура згвалтування насильство  
Матеріали по темі