Місто

У Житомирі напередодні Великодня для матерів загиблих учасників АТО провели майстер-клас з писанкарства

6 April 2018, 09:20

Напередодні Великодня, 4 та 5 квітня, в Домі української культури відбулися майстер-класи з писанкарства для цільових груп дітей та матерів загиблих Героїв.

Про це інформує сайт Житомирської мерії.

Організували захід - Житомирський міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді спільно з управлінням культури міської ради. Своєю майстерністю ділилися майстрині - викладачі музичної школи №2 Старова Наталія та Дубініна Олена.

«Діти-вихованці прийомних сімей та дитячих будинків сімейного типу та діти учасників АТО із задоволенням вчилися писати писанки, крім того, вони мали змогу дізнатися про історію писанкарства на Поліссі, значення символів. Матері загиблих учасників АТО також із захопленням працювали над виготовленням писанок. Під час майстер-класу жінки спілкувалися із психологом Центру, налаштувалися на позитив, творче натхнення та гарний настрій напередодні Великодніх свят», - йдеться у повідомленні.

Як повідомляв Житомир.info, 4 квітня у Домі української культури навчалися майстерності писанкарства діти учасників АТО.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: АТО писанки майстер-клас  
Матеріали по темі