Влада

Губернатор Житомирської області закликав голів РДА прокидатися від сплячки та включатися в роботу

6 April 2018, 14:23

Керівники районів Житомирської мають прокидатися та включатися у роботу.

На цьому наголосив голова Житомирської ОДА Ігор Гундич 6 квітня на нараді з головами райдержадміністрацій.

«Прийшла весна, пора прокидатися від сплячки і включатися в роботу. Не займайте позу страуса. Якщо у вас у районі є проблеми, то це проблеми, у першу чергу, у вас, а не у мене. Намагайтеся вирішувати їх самостійно. Так, якщо потрібно, а буду допомагати, але якщо ви будете працювати. Не подобається, не хочете працювати – ауфідерзейн», – наголосив Ігор Гундич.

Керівник області наголосив на необхідності працювати у єдиній команді.

«Якщо об’єкт ДФРР у вас у районі, то це не об’єкт наших управлінь. Ви маєте вранці прокидатися і вже бути на цьому об’єкті. Цього року у нас буде дуже багато проектів. І ОДА просто фізично не зможе все проконтролювати у кожному районі. Ми разом одна єдина структура», – сказав Ігор Гундич.

Також голова ОДА дав доручення керівникам районів щотижня проводити виїзний прийом громадян.

«Я людина терпляча. Терплю-терплю, а потім раз – і керівник пішов. З наступного тижня – робота «в полях». Перевірю, як працюють у Пулинському та Ружинському районах», – акцентував Ігор Гундич.

Нагадаємо, 20 грудня 2017 року голова Житомирської ОДА вимагав звітів про розчищення доріг від управління промисловості, облавтодору не на «папірцях», а по телефону з об’їзду доріг.

Як повідомляв Житомир.info, 2 листопада 2016 року під час прес-конференції Ігор Гундич говорив про те, що сподівається стати останнім головою Житомирської облдержадміністрації.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Гундич РДА нарада  
Матеріали по темі